Kantoor Ugoo

KANTOOR UGOO

EEN NIEUW INTERIEUR VOOR JONG ADVIESBUREAU 

 

  

Interieurontwerp | Plattegrond | Materialisatie


Ugoo, een jong adviesbureau, was dusdanig gegroeid dat ze een nieuw kantoor nodig hadden. Daarbij werd het ook tijd om het interieur van hun kantoor beter te laten aansluiten bij de organisatie; een ondernemende, professionele en nieuwsgierige club mensen die werk en plezier graag afwisselen. 


Kantoor Ugoo - 3
Kantoor Ugoo - 5
Kantoor Ugoo - 2

Met bovenstaande uitgangspunten is een programma van eisen opgesteld en samen met het team een passende indeling ontworpen. Om aan te sluiten bij de verschillende vormen van werk en overleg zijn er zowel open kantoorzones als gesloten kantoren gerealiseerd. Daarnaast zijn er diverse vergaderzalen en afgesloten belhokjes gerealiseerd. Naast de kantoorruimte is er ook een multifunctionele ruimte gerealiseerd met een bar, keuken, pingpongtafels en hoge en lage eettafels.


Er is gekozen om door middel van veel glas de ruimte licht en ruim aan te laten voelen en daarnaast (visueel) verbinding tussen de werknemers te behouden. De houten wanden geven een speels en warm karakter aan de sfeer van het kantoor. Waarbij de zwarte kozijnen en gietvloer het geheel stoer maken.
Zie voor meer over de organisatie: www.ugoo.nl.