Pathé Tuschinski - Bar Abraham

PATHE TUSCHINSKI - BAR ABRAHAM  
CONCEPT | INTERIEURONTWERP | COCKTAILBAR | 3 BIOSCOOPZALEN 

Een lekkere mix van luxe grandeur met een eigentijdse twist

Wat: complete make-over van het art-house gedeelte van Theater Tuschinski in Amsterdam, interieurontwerp Bar Abraham

De vraag: geef de foyer en 3 zalen van het art-house gedeelte een look & feel die perfect aansluit bij het iconische theater Tuschinski, maar ook eigen en origineel is.

01tus
03tus
04tus

Dompel jezelf onder in de sfeer van een luxe cocktailbar


Ons concept: shaken not stirred! Dompel jezelf onder in de sfeer van een luxe cocktailbar: warm, intiem, jazzy. Een plek waar je direct in een andere wereld stapt, nog voordat de film begint. Een plek waar je nog uren wilt blijven zitten.  De wereld van filmsterren uit de jaren ‘20, art-deco, cocktails en grandeur. Maar toch met een strakke eigentijdse twist.


Samen in een loveseat de tijd vergeten


Het gevoel: stap terug in de tijd en vergeet de tijd. Warme materialen, intieme zitjes, filmlegendes aan de muur. Neonreclames en een opvallende lichtbak boven de bar herinneren aan bioscopen uit het verleden. Elke filmzaal heeft een uniek kleurenpalet en een eigen sfeer. Loveseats, tafels en tafellampen maken het af.“Een bezoek aan een film in Pathé Tuschinski was al bijzonder, maar door deze verbouwing is de beleving nog luxer en authentieker geworden. Dankzij de cocktailbar kunnen bezoekers vanaf nu een complete dag of avond uit beleven samen met vrienden of familie in het mooiste theater van Nederland. Met een hapje en een drankje in stijl en helemaal ondergedompeld in de grandeur van dit historische theater”.


Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé