Over ons


OVER ONS

DOKA is een conceptueel gedreven creatief bureau gespecialiseerd in interieurarchitectuur, opgericht door Lisa Barkey en Sofie Doornenbal. Met onze achtergronden in branding en architectuur vullen wij elkaar goed aan en vormen een sterk team dat gelooft in een persoonlijke aanpak.


 Door een team te vormen met onze opdrachtgevers, goed te luisteren en gezamenlijke doelen te stellen komen we samen tot doordachte ideeën en innovatieve concepten binnen de gestelde tijd en budget. Wij werken nauw samen om tot de essentie van het merk, bedrijf of gebruikers te komen en vertalen dit naar een sterke visie en een passend interieur dat aansluit bij de behoeftes van de doelgroep.

Sofie Doornenbal

Na haar studie Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) heeft Sofie zich gespecialiseerd in branding en interieurontwerp tijdens een master aan het Piet Zwart instituut. Sindsdien heeft ze ervaring opgedaan bij diverse organisaties waar ze werkte ze voor merken als Albert Heijn, Artis, Tony’s Chocolonely en Food Center Amsterdam.


Sofie weet haar gevoel voor branding te combineren met haar vormgeving skills. Ze vertaalt met een passie voor interieur merkwaarden naar bijzondere concepten met een bijpassende look&feel.

Lisa Barkey

Tijdens haar studie Architectuur (Heritage & Architecture) aan de TU-Delft heeft Lisa een professionele ontwerpaanpak ontwikkeld en een sterke conceptuele blik. Met een passie voor erfgoed brengt Lisa ruimtelijk ontwerp samen met een scherpe, strategische visie, opgebouwd in ervaring bij diverse bedrijven.


Als analytische creative komt Lisa snel tot de essentie van een opgave en vindt uitdaging in de puzzel naar de beste oplossing. Zodat zowel ruimtelijk als conceptueel alles perfect uitgelijnd is.

Ook gebruik maken van onze diensten? We denken graag met je mee!