Masterclass

Masterclass Branded Interior 

Vertegenwoordigt jouw interieur jouw merkwaarden?

Wil jij ook weten hoe je een uniek interieur ontwerpt dat bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen?

In deze Masterclass bieden wij tools om een interieur te realiseren dat echt bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen. Van trouwere klanten, tevreden medewerkers tot onderscheidende waarde wat uiteindelijk leidt tot betere bedrijfsresultaten.

Wij weten dat een interieur meer is dan de invulling van een ruimte. Interieur kan een emotie oproepen, een beleving, en is daarmee bepalend in de klantbeleving. Wij zien dat wij in trajecten klanten helpen hun interieur echt te laten aansluiten bij hun bedrijfsdoelen en kernwaarden. Waarna dit zelfs kan inspireren tot optimaliseren van het gehele businessmodel.


''Onze missie is elke ondernemer en organisatie te helpen een eigen en goed interieur te realiseren''

Wat ga je leren?

In de Masterclass leer je een diep begrip te krijgen van jouw merkidentiteit aan de hand van een analyse van jouw doelgroep, trends en inspirerende voorbeelden. Je leert jouw merkidentiteit vervolgens te vertalen naar jouw essentie: het concept. Om tot slot dit te vertalen naar interieur en sfeer.


  • Wat is een branded interior?
  • Klantbeleving
  • Trends
  • Merkidentiteit
  • Jouw boodschap/emotie – het concept
  • Vertaling naar interieur

Wat is de investering?

Voor €295,- verzeker jij je van deelname aan de Masterclass en leer je in een avond alles wat je nodig hebt om een uniek en doordacht bedrijfsinterieur te realiseren.


Je ontvangt hiervoor toegang tot de live Masterclass en een werkboek dat je begeleidt door de stappen om tot een doordacht interieur te komen.

BONUS: GRATIS CONSULT OP LOCATIE T.W.V. €500,-

In November draait de eerste Masterclass en voor deze gelegenheid bieden wij deze aan met een unieke bonus ter waarde van €500,-. Naast de Masterclass en het werkboek krijgen alle deelnemers een gratis consult op locatie met Lisa en Sofie, oprichters van DOKA concepts. Waarin wij alle vragen beanwoorden die er nog zijn en meekijken naar je resultaten en conclusies. VOL = VOL

Wil jij ook een uniek interieur dat bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen?